Organisatie

Het Habitat Delfos Huis is onderdeel van Habitat Lekker leven

Habitat Lekker Leven creëert een afgestemde omgeving die inspeelt op de vraag en het talent van de deelnemer. Zij versterkt de zelfredzaamheid van kwetsbare mensen, activeert en versterkt hun sociale netwerken en smeedt lokale communities.

'Lekker leven, samendoen'  

Wij geloven in een samenleving waaraan iedereen zoveel mogelijk op eigen kracht deelneemt en zijn steentje bijdraagt door zijn/haar talenten in te zetten. 

Deelnemen aan de maatschappij is goed voor iedereen, maar vooral voor maatschappelijk kwetsbare mensen. Iedereen heeft zijn of haar gevoeligheid. Het komt echter regelmatig voor dat de mate van kwetsbaarheden er toe leidt dat de talenten ondergesneeuwd raken. 

Door hierin te ondersteunen kunnen jouw talenten zich weer ontplooien. Net als iedereen ben je dan weer in staat om te werken, te leren, te wonen en te ontspannen waardoor jij je gezonder en gelukkiger voelt en je minder afhankelijk wordt van kostbare overheidsvoorzieningen zoals gezondheidszorg, speciale leerwerkvoorzieningen, specialistische zorg en uitkeringen.

www.habitatlekkerleven.nl

 

Top